Ολυμπιακοσ Παοκ : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1987-1988 : Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid).

Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Το sport 24 κάνει φλας μπακ θυμάται τι είχε συμβεί σε αυτά . Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, .

Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. ερυθρολευκο μετεριζι
ερυθρολευκο μετεριζι from 3.bp.blogspot.com
Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid). Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το δεύτερο σερί νταμπλ, . Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Το sport 24 κάνει φλας μπακ θυμάται τι είχε συμβεί σε αυτά .

Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το δεύτερο σερί νταμπλ, . Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid). Επτά φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου ο ολυμπιακός με τον παοκ. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, . Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Το sport 24 κάνει φλας μπακ θυμάται τι είχε συμβεί σε αυτά . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό.

Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το δεύτερο σερί νταμπλ, . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Το sport 24 κάνει φλας μπακ θυμάται τι είχε συμβεί σε αυτά . Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά.

Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. ΕΛΛΗΝΙΚÎ' Î
ΕΛΛΗΝΙΚÎ' Î"ΗΠΕÎ"Î' ΠΟÎ"ΟΣΦÎ'ΙΡΟΥ from 3.bp.blogspot.com
Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Επτά φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου ο ολυμπιακός με τον παοκ. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, . Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid). Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το δεύτερο σερί νταμπλ, . Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά.

Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό.

Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το δεύτερο σερί νταμπλ, . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, . Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Επτά φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου ο ολυμπιακός με τον παοκ. Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid). Το sport 24 κάνει φλας μπακ θυμάται τι είχε συμβεί σε αυτά .

Επτά φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου ο ολυμπιακός με τον παοκ. Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το δεύτερο σερί νταμπλ, . Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, . Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει.

Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Σαν Σήμερα 26/11 :: Reds Against The Machine
Σαν Σήμερα 26/11 :: Reds Against The Machine from www.redsagainsthemachine.gr
Το sport 24 κάνει φλας μπακ θυμάται τι είχε συμβεί σε αυτά . Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, . Επτά φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου ο ολυμπιακός με τον παοκ. Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid). Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό.

Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, .

Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά. Το sport 24 κάνει φλας μπακ θυμάται τι είχε συμβεί σε αυτά . Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το δεύτερο σερί νταμπλ, . Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid). Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ελλάδας έφτασε και η κούπα ψάχνει μόνο έναν για να την κατακτήσει. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Επτά φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου ο ολυμπιακός με τον παοκ. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, .

Ολυμπιακοσ Παοκ : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1987-1988 : Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid).. Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ, . Ολυμπιακός και παοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο οακα για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid). Ενώ ο ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει στο 50' με εμβιλά.

Το χρυσό γκολ ο κρμέντσικ,  ολυμπιακοσ. Το γκολ του κρμέντσικ που «ξέρανε» τον ολυμπιακό (vid).